Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/2/13 η Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ. (θα ακολουθήσει συντομα νεοτερη ανάρτηση με τα πρακτικά της συνέλευσης).
Τον ΣΕΕΑΠΙΝ εκπροσώπησε η πρόεδρος Μαρία Αγάθου η οποία και τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα της ένταξης του Συλλόγου στην Ομοσπονδία. Τόσο το προεδρείο, όσο και τα μέλη της συνέλευσης υπήρξαν θετικοί στην ένταξη του συλλόγου μας, δεδομένου ότι οι καιροί απαιτούν δράση και συσπείρωση.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές και συγκρότηση του νέου Δ.Σ. Να σημειωθεί ότι  πρόεδρος κ. Βούγιας, δεν θέλησε να θέσει  υποψηφιότητα, παρά τις προσπάθειες των μελών να τον πείσουν για το αντίθετο. Ομοίως απείχε και η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Κατσούλη. Το έργο των συγκεκριμένων ανθρώπων κρίνεται παραπάνω από ουσιαστικό για την ομοσπονδία καθώς τόσο ο κ. Βουγιας και η κ. Κατσούλη όσο και καποια άλλα μέλη πάλεψαν επί σειρά ετών, σπαταλώντας προσωπικό χρόνο και ενέργεια ώστε να έχουμε μια ομοσπονδία που πάντα είναι μπροστά στις μάχες, στην ενημέρωση και αποτελεί παράδειγμα για άλλες μεγαλύτερες ομοσπονδίες. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν το νέο Δ.Σ στα βήματα του, ώστε να η ΠΟΣΕΕΠΕΑ να παραμείνει το ίδιο δυνατή. Μέτα απο πιέσεις στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε και ο κ. Παπαευθυμιου αλλά παρότι εξελέγη δεύτερος σε αριθμό ψήφων, δεν θέλησε να είναι στο ΔΣ και παραχώρησε την θέση του στο πρώτο αναπληρωματικό μέλος, κα. Τραγάκη. Ο κ. Παπαευθυμίου ως αιρετός του ΥΣΕΕΠ, δεσμεύτηκε οτι θα είναι στο πλάι της ομοσπονδίας.
Το νέο ΔΣ αποτελούν οι:


Τακτικά Μέλη

Πρόεδρος           : Καρπενησιώτης Ευστάθιος
Αντιπρόεδρος    : Στεργιούλης Ιωάννης
Γεν.Γραμματέας: Αρβανίτης Δημήτριος
Ταμίας                : Λεωτσάκου Παναγιώτα
Οργ.Γραμματέας: Τότσιος Ιωάννης
Ειδ.Γραμματέας : Καρυστινού Ιωάννα
Δημοσ.Σχέσεων  : Τραγάκη Ευγενία

Αναπληρωματικά Μέλη:

 Αγάθου Μαρία
 Ταγκαλάκη Μαρία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου