Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Κάλεσμα του ΣΕΕΑΠΙΝ για συμμετοχή στις εκλογές αιρετών για το ΚΥΣΕΕΠ και το ΠΥΣΕΕΠ Ιονίων Νήσων

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα – Τ.Κ. 49100

http://eidikotitesionian.blogspot.com - Εmail: seeapin@gmail.com

 


 

 

Α.Π.: 33

Ημερομηνία:  11/10/2022

 

ΠΡΟΣ:   Μέλη Ε.Ε.Π./ Ε.Β.Π. Ιονίων Νήσων

ΚΟΙΝ:  Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων

 

Θέμα:  «Εκλογές Αιρετών Εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο- Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.  Ιονίων Νήσων»

 Ο ΣΕΕΑΠΙΝ αποτελεί τον πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό φορέα που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Το Δ.Σ. του ΣΕΕΑΠΙΝ συντασσόμενο κατά πλειοψηφία με την από 08-10-2022 με αρ. πρωτ: 41 Απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, καλεί όλους τους συναδέρφους μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ (μόνιμους και αναπληρωτές), οι οποίοι εργάζονται σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του ΚΥΣΕΕΠ και του ΠΥΣΕΕΠ, οι οποίες  θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψήφο μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος (σύστημα «ΖΕΥΣ»)

Ο ΣΕΕΑΠΙΝ καλεί τους συναδέλφους Ε.Ε.Π., που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ως μόνιμοι υπάλληλοι, να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για την εκπροσώπηση των κλάδων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο - Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Η αίτηση υποψηφιότητας συμπληρώνεται και αποστέλλεται στο email του ΣΕΕΑΠΙΝ (seeapin@gmail.com). Η υποβολή της υποψηφιότητας πρέπει να πραγματοποιηθεί έως την Πέμπτη 13/10/2022 και ώρα 12.00 το βράδυ, προκειμένου να διαβιβαστούν εγκαίρως στην Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων. 

Το Δ.Σ. ΣΕΕΑΠΙΝ  καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία θέτοντας υποψηφιότητα και ψηφίζοντας. Το Δ.Σ. αποφάσισε τη συμμετοχή του Συλλόγου στη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών, ώστε να αναδείξουμε αιρετούς εκπροσώπους τόσο στο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π όσο και στο Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Ιονίων Νήσων και να μην υπάρχουν δοτοί εκπρόσωποι που θα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 05/11/2022 και θα αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για τη ψηφοφορία από την Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων σε όλους τους συναδέλφους Ε.Ε.Π./ Ε.Β.Π. που εργάζονται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

 

   Γκούθας Ιωάννης                                                                   Σκλαβούνος Κωνσταντίνος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου