Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Στάση Εργασίας- Κάλεσμα Μελών σε Δράσεις

  Ο ΣΕΕΑΠΙΝ ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΟΣΕΠΕΕΑ κηρύσσει στάση εργασίας την Παρασκευη 30/3/18, απο τις 8.00 εώς τις 11.00 πμ και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν δυναμικά στις κατα τόπους κινητοποιήσεις, πορείες και παραστάσεις διαμαρτυρίας. Η ΠΟΣΕΠΕΕΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας απο τις 11.00-14.00, ετσι ώστε όλα τα μέλη που δύνανται να μεταβούν στην Αθήνα, να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στην Πορεία προς τη Βουλή και το Μεγαρο Μαξίμου. 
 
Την Πέμπτη 29/3, ώρα 7.00μμ, καλουμε τα μέλη του ΣΕΕΑΠΙΝ που κατοικουν στην Κέρκυρα, να συμμετάσχουν δυναμικά στην Διαμαρτυρία- Συναυλία που οργανώνει ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ (στην Ανουντσιάτα).  Δεδομένου οτι τα περισσότερα μέλη του ΣΕΕΑΠΙΝ είμαστε αναπληρωτές, οφείλουμε να είμαστε παρόντες με τα πανό και τις πικέτες μας, έτσι ώστε να αναδείξουμε ότι και εμείς τα μέλη ΕΕΠ- ΕΒΠ, ακριβώς όπως και οι συνάδελφοι μας εκπαιδευτικοι, δεν ειμαστε αόρατοι!! 
 
Για το ΔΣ
Μαρία Αγάθου                   Αννέτα Καββάδα
Πρόεδρος                       Γραμματέας

https://www.facebook.com/events/218221602259366/
 
ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018»
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00  και καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους να καλύψουν το υπόλοιπο του ωραρίου με 3ωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 που θα προκηρύξουν εκείνοι. Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τους συναδέρφους που εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14:00 έως τις 16:00 για όσους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στην πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 13:30 μαζί με τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική των μηδενικών διορισμών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. τόσο στη Γενική όσο και στην Ειδική Εκπαίδευση. Τέλος, καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους να διοργανώσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε τοπικό επίπεδο.
Διεκδικούμε:
·         Τη δέσμευση του Υπουργείου Παιδείας για άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αναπληρωτών εδώ και τώρα.
·        Τα πλήρη και κατοχυρωμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των αναπληρωτών εξισωμένα με αυτά των μονίμων.
·        Να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς εργασίας και η ομηρεία των «μόνιμων» αναπληρωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου