Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕΕΑΠΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΣΕΠΕΕΑ

Το ΔΣ του ΣΕΕΑΠΙΝ,  κηρύσσει στάση εργασίας την Παρασκευη 16/3/18, απο τις 8.00 εώς τις 11.00 πμ και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν δυναμικά στις κατα τόπους κινητοποιήσεις, πορείες και παραστάσεις διαμαρτυρίας. 
Συνάδελφοι, την προηγούμενη Παρασκευή δώσαμε ένα δυναμικό στιγμα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και να εντατικοποίσουμε τον αγώνα μας.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις στάσεις εργασίας, ωστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας, για το καλό του ΕΕΠ ΕΒΠ και όλων των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ -ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Επισυνάπτεται Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΠΕΕΑ
 
Για το ΔΣ

                          Μαρία Αγάθου           Αννέτα Καββάδα  
                           Πρόεδρος                   ΓραμματέαςΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018»
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00  και καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους να καλύψουν το υπόλοιπο του ωραρίου με 3ωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 που θα προκηρύξουν εκείνοι. Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τους συναδέρφους που εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14:00 έως τις 16:00 για όσους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συμμετέχουμε για μία ακόμη φορά δυναμικά στην Πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στην Αθήνα (στο Υπουργείο Παιδείας) διεκδικώντας τους μόνιμους και μαζικούς  διορισμούς των συναδέρφων αναπληρωτών Ε.Ε.Π., Ε.Β.Π. και εκπαιδευτικών στη δημόσια εκπαίδευση και καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους να διοργανώσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε τοπικό επίπεδο.
Διεκδικούμε:
·         Τη δέσμευση του Υπουργείου Παιδείας για άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αναπληρωτών εδώ και τώρα.
·        Τα πλήρη και κατοχυρωμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των αναπληρωτών εξισωμένα με αυτά των μονίμων.
·        Στήριξη της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου