Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Ο Σύλλογος Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε μια προσπάθεια έναρξης κύκλου επιμορφωτικών δράσεων, διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, με θέμα 'Η θεραπευτική στάση, σε εξωτερικές παρεμβάσεις' με εισηγητή τον κο. Δημήτρη Παπαντωνίου (Κοινωνικό Λειτουργό- Κοινωνιολόγο, Μ/Τ Κονωνικής Ψυχιατρικής-Ψυχολογίας).
Το Σεμινάριο του Συλλόγου μας, απευθύνεται σε ολα τα μελη μας (Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό) καθώς και σε συναδέλφους που εργάζονται στην Ειδική Αγωγή τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.
Η επιμορφωτική αυτή συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαϊου, ώρα 6.00 στην Αίθουσα του ιατρείου (Σκαραμανγκά 3), που με ευγένεια μας παραχωρεί η Ιατροχειρουργική Εταιρία Κέρκυρας, το ΔΣ της οποίας ευχαριστούμε θερμά.
Η συμμετοχή των μελών μας, αλλά και των συναδελφων που ιδιωτευουν, είναι σημαντική καθώς πέρα απο την καθαρά επιμορφωτική πλευρά, θα αποτελέσει και μια ευκαιρία συνάντησης και συζήτησης για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο μας. Με βάση αυτη την συζήτηση, ο ΣΕΕΑΠΙΝ, θα μπορέσει στο μέλλον, να διοργανώσει περισσότερες δράσεις, ανάλογα και με τις ανάγκες που θα εκφράσουν τα μέλη του και όσοι συνάδελφοι του χώρου παρακολουθήσουν.

Με την ευκαιρία, γνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης των μελών μας, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας που έχουν εξειδικευσεις σε θέματα ειδικής αγωγής και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε επόμενες επιμορφωτικές ομιλίες, μεταφέροντας την γνώση και εμπερία τους σε συγκερκριμένα γνωστικά αντικείμενα, να ενημερώσουν τα μέλη του ΔΣ.
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Μ. Αγάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου