Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013Σας παραθέτω την πρόσκληση της Ομοσπονδίας για ΔΣ και σας ενημερώνω, ότι ως αναπληρωματικό μέλος αλλά και εκπρόσωπος του ΣΕΕΑΠΙΝ, θα είμαι εκεί. Εάν κάποια από τις αιρετές μας ή κάποιο άλλο μέλος θελήσει να παρευρεθεί ή έχει κάποιο σημαντικό θέμα να θέσει, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ


Αθήνα 4/4/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Βερανζέρου 14 – Αθήνα, το 2ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Απόφαση μας είναι να διευκολύνουμε την συμμετοχή κατά το δυνατό περισσότερων συναδέλφων στις αποφάσεις μας για τα τρέχοντα και πάγια θέματα του κλάδου μας.
Γι αυτό το λόγο καλούμε τα μέλη του ΔΣ – τακτικά και αναπληρωματικά – τους προέδρους των περιφερειακών συλλόγων και τους αιρετούς των ΠΥΣΕΕΠ και του ΥΣΕΕΠ, να παρεβρεθούν και να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή συναδέλφων από την περιφέρεια και παρακαλούμε ενημερώστε μας για οποιοδήποτε θέμα η πρόβλημα αφορά την συμμετοχή σας. Παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε σε περίπτωση αδυναμίας  για να εξετάσουμε τυχόν εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής (π.χ. τηλεδιάσκεψη).
Τα θέματα του συμβουλίου είναι κυρίως η οργανωτική ανασυγκρότηση των περιφερειακών συλλόγων και της ομοσπονδίας, με στόχο την διεύρυνση της λειτουργίας σε τομείς όπως η επιστημονική τεκμηρίωση και η λειτουργία θεματικών ομάδων αλλά και την προοπτική της ένταξης στην ΑΔΕΔΥ.
Επίσης θα συζητηθεί η δυνατότητα οργάνωσης εκδήλωσης για την ειδική αγωγή και τον ρόλο του ΕΕΠ και ΕΒΠ, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους. Περιμένουμε ιδέες και προτάσεις από όλους.


Για το ΔΣΟ Πρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας


Στ. Καρπενησιώτης                            Δ. Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου