Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013Την Παρασκευή 19/4 για πρώτη φορά, η φωνή της Ειδικής Αγωγής θα ακουστεί συντονισμένα σε όλη την Ελλάδα!

 Συνάδελφοι, δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να μας ξεφύγει!

 Οφείλουμε να συμμετέχουμε στις συλλογικές δράσεις ώστε:

  • Να υπερασπιστουμε τα ολοένα και πιο .. χαμένα στον ορίζοντα, εργασιακά μας δικαιώματα αλλά και το αυτονόητο δικαίωμα όλων μας στην εργασία
  •  Να εξασφαλισουμε το δικαίωμα  των παιδιών που αγαπάμε, των παιδιών που επιλέξαμε να δουλεύουμε καθημερινά μαζί τους, στην δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  και στην ποιότητα ζωής 
  • Να στηρίξουμε τους γονείς των παιδιών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στον καθημερινό τους αγώνα!
  • Να δείξουμε στην κοινωνία ότι νοιαζόμαστε και ότι στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι σε πολιτικές που φέρνουν την Ειδική Αγωγή σε μεσαιωνικές εποχές!
Σας καλώ να στηρίξετε τις προσπάθειες του Συλλόγου μας και των αδελφών Συλλόγων που συνδιοργανώνουν τις δράσεις της Παρασκευής! 

Ο ΣΕΕΑΠΙΝ,  ακολουθώντας το βήμα της ΠΟΣΕΠΕΕΑ στην Αθήνα,  θα είναι δυναμικά παρών με όσα μέλη του ζουν στην Κέρκυρα, στο πλάι γονέων και εκπαιδευτικών, στις 12.30 μμ. στην Περιφερειακή Διευθυνση Κερκυρας.
Επιπλέον, στις 6.30 μμ, σε μια ανθρώπινη εκδηλωση, θα ακουσουμε τις φωνές των ανθρωπων που ζουν την ειδική αγωγή στην καθημερινοτητα τους. 

Συνάδελφοι, δεν εχουμε επιλογή πάρα να ακολουθησουμε την ρήση του Εμμανουελ Καντ:  "Οφείλεις, άρα μπορείς"..

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου