Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Κήρυξη στάσης εργασίας την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019


Μετά από το κάλεσμα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 από τις 11:00 έως τις 14:00 (και από τις 14:00 έως τις 16:00, για όσους συναδέλφους Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης), το Δ.Σ. του ΣΕΕΑΠΙΝ καλεί τα μέλη του σε 3ωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 την ίδια ημέρα, με αίτημα την άμεση κάλυψη όλων των κενών θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Ζητάμε παράλληλα από την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α να υποστηρίξει σθεναρά τις προτάσεις που τέθηκαν στην ολομέλεια των προέδρων και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων του περασμένου Δεκεμβρίου και να μην υποχωρήσει στα αιτήματά μας.

Ζητάμε την άρση των αδικιών που επέρχονται με το προσοντολόγιο του Υπουργείου, ζητάμε μαζικές προσλήψεις με βάση το βασικό πτυχίο και την προϋπηρεσία και δηλώνουμε ότι δεν συμφωνούμε και δεν δεχόμαστε πολιτικές που καλλιεργούν το «εμπόριο» μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, το διχασμό και τις κατηγοριοποιήσεις. 

Τασσόμαστε κατά της μεταφοράς προϋπηρεσίας σε διαφορετικό αντικείμενο σπουδών και του κλεισίματος του πίνακα για κάποια έτη που στερεί την επικαιροποίηση των προσόντων. Τέλος, διεκδικούμε τις πιστώσεις εκείνες που δεν στερούν από κανένα παιδί την υποστήριξή του και από κανένα συνάδελφο το δικαίωμα στην εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου