Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χαιρετισμός

Καλως ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Ο σύλλογος απαρτίζεται απο εργαζόμενους που ανήκουν στο ειδικό εκπαιδευτικό καθώς και στο ειδικό βοηθητικό προσωπικό και υπηρετούν με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές σε δημόσιους φορείς που παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης, υποστήριξης και αξιολόγησης στην Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων.
 
Μεταξύ των προθέσεων του Συλλόγoυ είναι: 
  • Η προώθηση του έργου της ειδικής αγωγής στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
  • Η υποστήριξη και κατοχύρωση του έργου του ειδικού εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού της περιφέρειας.
  • Η ενημέρωση των αρμόδιων φορέων για το έργο των ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή και η διαμόρφωση προτάσεων  για την ουσιαστική ανάπτυξη της ειδικής αγωγής.
  • Η συμπαράσταση των μελών του που διώκονται για τη συνδικαλιστική τους δράση.


Ο χώρος αυτός αισιοδοξούμε να αποτελέσει κίνητρο για επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, καταγραφή προτάσεων αλλά και εντοπισμό κακών πρακτικών στο χώρο της ειδικής αγωγής. Για το σκοπό αυτό, θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων των μελών μας που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με το δύσκολο έργο της αγωγής και της υποστήριξης οικογενειών που εξυπηρετούνται απο τις δομές ειδικής αγωγής της περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

1 σχόλιο:

  1. Ιωαννα χίλια ευχαριστούμε για την δημιουργία του ιστιολογίου!! Ευελπιστώ να γινει γνωστο σε όλα τα μέλη και να αποτελέσει τόπο επικοινωνίας και ανταλλάγης απόψεων!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή