Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Κατεπείγουσα Γενική Συνέλευση ΣΕΕΑΠΙΝ-Καταγραφή απόψεων περί βασικών κριτηρίων διορισμού

Κατεπείγουσα Γενική Συνέλευση ΣΕΕΑΠΙΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μετά την συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και κατόπιν της πρόσκλησης της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για σύγκληση Γενικών Συνελεύσεων σχετικά με τους επικείμενους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή και τα κριτήρια αυτών, καλεί τα μέλη του συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:30μ.μ. με θέμα συζήτησης τα βασικά κριτήρια διορισμού που θα αιτηθούμε αναφορικά με τους επικείμενους διορισμούς ΕΕΠ και ΕΒΠ στην Ειδική Αγωγή, που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Παιδείας.
Ορίζουμε τόπους διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης: στην Κέρκυρα το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, στη Λευκάδα το ΚΕΔΔΥ, στην Κεφαλονιά το ΚΕΔΔΥ και αναμένουμε από τους συναδέλφους στη Ζάκυνθο να μας γνωστοποιήσουν την τοποθεσία. Θα γίνει ταυτόχρονη σύνδεση μεταξύ των νησιών προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταγράψουμε τη θέση του συλλόγου μας επί του ζητήματος. Επισημαίνουμε ότι εξαιτίας του κατεπείγοντος αλλά και της νησιωτικότητας η Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να ακυρωθεί και να οριστεί εκ νέου. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να δώσετε το παρών καθώς είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και πρέπει να καταγραφεί η άποψη του καθενός.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους αλλά και για να διευκολυνθεί η διαβούλευση, το ΔΣ του ΣΕΕΑΠΙΝ αποφάσισε να ομαδοποιήσει τα κριτήρια, έτσι όπως μέχρι στιγμής συζητιούνται. Στον πίνακα που ακολουθεί έχουμε δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο με κάποια βασικά κριτήρια, ούτως ώστε να συζητήσουμε στη Γενική Συνέλευση πιο στοχευμένα και να καταγράψουμε ευκολότερα τις απόψεις όλων. Επίσης, όσοι δεν μπορούν να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση παρακαλούμε να μας στείλουν τις απόψεις τους στο email του συλλόγου που είναι seeapin@gmail.com αυστηρά μέχρι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 ώστε κατόπιν να στείλουμε τη θέση του συλλόγου μας στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ. Διευκρινίζουμε ότι μπορείτε να στείλετε προτάσεις επί του ζητήματος ανεξάρτητα από τα συγκεκριμένα κριτήρια που περιλαμβάνονται παρακάτω.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του ΣΕΕΑΠΙΝ



Καταγράψτε την ειδικότητά σας: …………………………………

ΠΙΝΑΚΑΣ


ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ
(ΝΑΙ/ΟΧΙ)
ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ
(ΝΑΙ/ΟΧΙ)
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών


2ο πτυχίο


Προϋπηρεσία ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ
(Σημειώστε αν θα μοριοδοτείται η μέγιστη δυνατή)


Προϋπηρεσία ιδιωτικού τομέα στην ειδική αγωγή


Παιδαγωγική επάρκεια


Ξένες γλώσσες


ΤΠΕ ή αντίστοιχο πτυχίο


Συγγραφικό έργο


Εντοπιότητα


Κοινωνικά κριτήρια:
Οικογενειακές συνθήκες (τέκνα, μονογονεϊκές, κ.τ.λ.)


Κοινωνικά κριτήρια:
Αναπηρία


Να μοριοδοτείται ο βαθμός πτυχίου;


Ψυχολόγοι: Είστε υπέρ της πρόταξης των σχολικών ψυχολόγων;


Ψυχολόγοι: Είστε υπέρ της επιπλέον μοριοδότησης του ΜΤΧ Σχολικής Ψυχολογίας;


ΕΒΠ: Είστε υπέρ της πρόταξης πτυχίων ΙΕΚ;


ΕΒΠ: Είστε υπέρ της επιπλέον μοριοδότησης πτυχίων ΙΕΚ;


Γενικότερα, είστε υπέρ της πρόταξης πτυχίων στην ειδικότητά σας; (αναφέρεται οπωσδήποτε την άποψή σας στις παρατηρήσεις)




Σχόλια-παρατηρήσεις: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου