Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

 Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας παραθέτω την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχετικά με τις εκλογές των αιρετών μας αντιπροσώπων και καλώ όσους ενδιαφέρεστε, να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτω και να την αποστείλετε με φαξ στο 2661 0 81043. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να είστε εφορευτική επιτροπή παρακαλώ να μου το  δηλώσετε άμεσα, επικοινωνώντας μαζί μου στο 697 2373064.
Με εκτίμηση

Μαρια Αγάθου


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6971866081

Αθήνα 23 Σεπτεμβρίου 2014
Α.Π. 322
Προς
1.      Τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ
2.      Τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΘΕΜΑ: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του ΕΕΠ και ΕΒΠ στα υπηρεσιακά συμβούλια (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. – Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)


Αγαπητοί συνάδελφοι,

          Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, 150240/Γ6 22-9-2014, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ( Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π και Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π) σύμφωνα με το Π.Δ.1/2003, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014.
          Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων από τις οικείες συνδικαλιστικές οργανώσεις, είναι η Παρασκευή26 Σεπτεμβρίου 2014. Συνεπώς όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα ως αιρετοί εκπρόσωποι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

A.) Οι υποψηφιότητες για τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π πρέπει να υποβληθούν στους κατά
τόπους Περιφερειακούς Συλλόγους μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου
2014. Στην περίπτωση που δεν έχει ιδρυθεί Περιφερειακός Σύλλογος σε κάποια Περιφέρεια, οι υποψηφιότητες θα σταλούν στηνΠ.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, η οποία θα φροντίσει για την διαδικασία αποστολής τους στις αντίστοιχες Περιφέρειες.

B.) Οι υποψηφιότητες για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π πρέπει να υποβληθούν στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, προκειμένου να διαβιβαστούν στους Περιφερειακούς Διευθυντές και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.


          Οι υποψήφιοι για Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π καθώς και οι υποψήφιοι για Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π, στις περιφέρειες όπου δεν υπάρχει ιδρυμένος Περιφερειακός Σύλλογος, πρέπει να αποστείλουν στο fax 2103511505, της  Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α, αίτηση υποψηφιότητας, όπου θα αναφέρεται το Υπηρεσιακό συμβούλιο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ή Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.ονοματεπώνυμοόνομα πατρόςσε ποιά ΣΜΕΑΕ ή ΚΕΔΔΥ υπηρετούνειδικότητα διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο.

Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας

Στ. Καρπενησιώτης                     Δ. Αρβανίτης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου