Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (Σ.Ε.Ε.Α.Π.Ι.Ν) στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/10 προχώρησε στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη μόνιμου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι να στείλουν αίτηση στην οποία να αναφέρονται εκτός του αιτήματος υποψηφιότητας τα εξής: όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, ειδικότητα, θέση υπηρεσίας, διεύθυνση και τηλ επικοινωνίας. Η αίτηση μπορεί να σταλεί με φαξ στο 2661 0 81043 υπόψη Μαρίας Αγάθου ή Θεοδώρας Κατσαρού και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση  magathou@hotmail.com έως τις 30/10/2012.  Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την Μαρία Αγάθου στο 697 2373064.

Ενημερώνουμε ότι για την ευκολία των μελών του Συλλόγου, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τις εκλογές για ανάδειξη μελών ΥΣΕΕΠ-ΠΥΣΕΕΠ, την Τετάρτη 7/11/12 σε χώρο που μας έχει παραχωρήσει το ΚΕΔΔΥ Κέρκυρας.

Παρακαλείστε να ενημερώσετε συναδέλφους που γνωρίζετε και πιθανόν να μην έχουν  πρόσβαση σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή δεν βρίσκονται ακόμα σε ΣΜΕΑ και ΚΕΔΔΥ ώστε να δουν την ανακοίνωση. Εάν εργάζεστε σε ΚΕΔΔΥ και ΣΜΕΑ και εφόσον αυτο ειναι δυνατόν, εκτυπώστε την παρουσα ανακοίνωση και αναρτήστε την ωστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι.
  
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο:

             Αγάθου Μαρία
             Καρέλλου Ιωάννα
             Κατσαρού Θεοδώρα
             Μάντηλα Ελένη
             Χαλιδιά Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου