Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Λάβαμε τις κάτωθι υποψηφιότητες, εκτυπώσαμε και αποστείλαμε τα ψηφοδέλτια με τους φακέλους με σφραγίδα και μονογραφές των μελών της εφορευτικής επιτροπής, στους αντιπροσώπους της Εφορευτικής Επιτροπής σε κάθε νησί όπως αποφασίστηκε στην Γενική μας Συνέλευση.

Εντός των ημερών (ευελπιστούμε Δευτέρα με Τρίτη καθώς έχουμε απεργίες πλοίων και κακές καιρικές συνθήκες) θα έχουν φτάσει τα ψηφοδέλτια ώστε να μπορείτε να ψηφίσετε κατοπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο αντιπρόσωπο της Εφορευτικής.


Ο υπεύθυνος κάθε νησιού θα σας δώσει δυο ψηφοδέλτια (ένα απο κάθε συνδυασμό) και έναν φάκελο. Διαλέγετε ΕΝΑ από το δυο που επιθυμείτε να στηρίξετε (ειτε το Ενιαιο ψηφοδέλτιο, είτε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης) και ψηφίζετε μέχρι 5 σταυρούς για το ΔΣ, μέχρι 3 για την Ελεγκτική Επιτροπή και μέχρι 2 για Αντιπροσώπους.


Στη συνέχεια κλείνετε τον φάκελο και τον τοποθετείτε στον μεγαλύτερο φάκελο που έχουμε προμηθεύσει στον αντιπρόσωπο. Επίσης υπογράφετε στην λίστα ψηφησάντων που έχει ο Αντιπρόσωπος στο κάθε νησί. Αν δεν είστε στη λίστα, ως μη ταμειακά τακτοποιημένοι ή δεν είστε ήδη μέλη του Συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε εκείνη την ώρα και να ψηφίσετε.


Υπεύθυνοι Αντιπρόσωποι της Εφορευτικής Επιτροπής είναι στην

Κεφαλονιά: Ελένη Κονιδάρη 2671027475

Λευκάδα: Ειρήνη Βονιτσάνου 6945308373

Ζάκυνθος: Χρυσούλα Παπαδοπούλου 6983598026

Κέρκυρα: Μαρία Αγάθου- Κυριακή Καγκελίδου-Παράσχος Σταμπολής


Παραθέτουμε λίστα των υποψηφίων από τα δυο ψηφοδέλτια:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου