Η πρόκληση του μήνα

  • Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
  • Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

(Ν.Καζαντζακης, Ασκητική)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Κάλεσμα συμμετοχής για συγκρότηση διεπιστημονικής επιτροπής της ΠΟΣΕΕΠΕΑ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ                                                                   
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Πληροφορίες/Επικοινωνία:                                                                      
τηλ: 6972373064, κα Αγάθου Μαρία (Πρόεδρος)

Θέμα: «Κάλεσμα συμμετοχής για συγκρότηση διεπιστημονικής επιτροπής της ΠΟΣΕΕΠΕΑ»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
η ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν ενεργά προκειμένου να στελεχωθεί ειδική διεπιστημονική επιτροπή, ο σκοπός της οποίας αναλύεται παρακάτω. Για την καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας στελέχωσης οι Περιφερειακοί Σύλλογοι θα αναλάβουν την ανά περιοχή πρόταση των συναδέλφων που επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην επιτροπή. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν να αποστείλουν το όνομά τους, τον κλάδο και στοιχεία επικοινωνίας στο email του ΣΕΕΑΠΙΝ seeapin@gmail.com έως το βράδυ της Δευτέρας 7/10/2019.
Ο σκοπός της ειδικής επιτροπής είναι η κατάθεση προτάσεων για τη σύσταση οργανικών θέσεων ΕΕΠ ΕΒΠ στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης και της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και το σημαντικό ρόλο των ΚΕΣΥ ως προς το συντονισμό και την υποστήριξη των σχολικών μονάδων για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου. 
Λόγω των προαναγγελθέντων διορισμών στην γενική εκπαίδευση οι προτάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες που παρέχονται από το ΕΕΠ ΕΒΠ αλλά και συμπεριλαμβάνοντας καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στο εξωτερικό, θα μπορούσαν να εστιάσουν στην δημιουργία οργανικών θέσεων στην γενική εκπαίδευση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής Ιονίων Νήσων (ΣΕΕΑΠΙΝ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου